~ Anime Paradise ~
Bun venit in familia noastra! Speram din toata inima sa te distrezi si sa iti faci multi prieteni.
Pentru mai multa distractie fa-ti cont si posteaza alaturi de noi, citeste ficuri si arata-ne talentul tau!
Pentru mai multe discutii ne vom intalni pe chat!
Happy posting! :)

~ Anime Paradise ~

☻ --> Welcome to my place <-- ☻

AcasaPortalInregistrareConectare
Bine ai revenit pe forum! ^.^ Happy posting and Have fun! <3

Sugestiile sunt mereu binevenite 5 5 1
Impartiti | 

Sugestiile sunt mereu binevenite

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
● Lene
Fondator Forum
Fondator Forum

▌Nume: Timmi
▌Puncte: 3542
▌Data de inscriere: 18/08/2011
▌Mesaje: 2724
▌Reputatie: 73
▌Data nasterii: 01/01/1997
feminin Capricorn Sobolan

MesajSubiect: Sugestiile sunt mereu binevenite    Sam Aug 20, 2011 2:49 pm

Daca cumva aveti sugestii, credeti ca am putea imbunatatii forumul sau ideei noi va ascultam.

Ultima editare efectuata de catre Ƭเ๓๓` in Joi Apr 19, 2012 1:16 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
http://myplace.forumgratuit.ro
.zummy
Administrator
Administrator

▌Nume: Hana Matsushina.
▌Puncte: 588
▌Data de inscriere: 22/09/2011
▌Mesaje: 409
▌Reputatie: 14
▌Data nasterii: 08/12/1998
feminin Sagetator Tigru

MesajSubiect: Re: Sugestiile sunt mereu binevenite    Joi Sept 22, 2011 8:08 pm

Auzi , sugestii ! daca ma apuc sa scriu tot si sa punctez cap-coada fac un roman intreg . Si sa incep , nu ?

In primul rand ,acest font , oricare ar fii el iti da impresia ca literele sunt lipite una de alta si asa se lipesc si cuvintele . Deci nu-mi place , plus ca litera "u" se intelege "V" , ma refer la literele mici .

In al doilea rand > ai pus mii si mii de culori , tot curcubeul epus in acest forum . Cadrele de o culoarea , fundalul de alta , fundalul interior isi mai schimba si culoarea cand pui mouseul pe el , fapt ce ma sacaie . Daca ai observat ultimul cadru unde spune cine a postat ultimul , e gri , si culoara ta de admin ,respectiv rosu , nu se vede clar , si asa strici vederea . Fa-l negru si atat , pe cel din spate un gri inchis , ca sa nu fie numai negru , invata sa vezi ce vine bine , ce contraste se potrivesc .

In al treilea rand . nu ai iconuri . acele mici poze care ilustreaza , sa zicem , "acsa , profil , portal , calendar , inregidtrare .... etc" ai prins ideea , astea sunt defapt miniiconuri , da intra in categorie .Nu ai asa ceva de nici o culoare , nici la mesaje noi ,si aici ma refer ca in partea de jos a forumului apar iconuri "new, old si nu mai stiu ce' sau ceva in gen . ei nici acolo nu aveti iconuri .

in al patrulea rand . aveti 70. de mii de subiecte intr-o singura categorie , dupa care dai click pe jocuri , se deschide o fereastra si iar ai jocuri , mai dai odata si abia atunci ti se afiseaza adevaratele jocuri , deci prea multe categorii . si acum spuneti "parca erau putine" da sunt putine pe prima pagina , adica vreau sa apara asa , o bara mare pe care scrie "jocuri" bun si sub acea bara categoria cu jocuri , dai un click si se afiseaza jocurile , asa ar fii mai simplu. si nu zic numai de jocuri , asa sa faceti la toate . pt regulament deschideti inca o categorie la care automat se adauga bara pe care scrie respectivul nume . pe cand voi ati pus o bara pe care nici nu stiu ce scrie dupa care tot vin forumuri , jocuri , anunturi , cafenea .... si tot asa . la gramada .

loggoul e chiar dragut , dar ar trebui ceva mai amuzant sau mai vesel . poza de la "cine este online" e cea mai gresita alegere , si va recomand ceva . alegeti-va maxim 3 culori , din care face-ti ce vrei , negru sa fie fundalele , alb scrisul , rosii barele si iconurile plus linkuri . organizati-va , invatati cum sa gasiti simplu iconuri mici fara sa staiti voi sa le editati in programe speciale . si daca nu va place rosu si alb & negru puneti altele , sa stiti ca roz pal si verde pal merg foarte bine ,

asa faviconul forumului , la fel . il luati de pe net si gata . ca sa fie ceva mai nefrecventat de toti . o simpla mochita care zambeste , nu prea se leaga de fata trista care zace in loggo . si daca faceti verde pal cu roz pal limitati-va sa gasiti ceva roz sau verde , ca sa se lege .

ce era mai important a fost spus , daca nu revin cu edit .
[/color]

LOADING ...

█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ 99% ✖

Ultima editare efectuata de catre VooDoo DoLL in Sam Noi 12, 2011 2:34 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
http://loveanime4ever.forumgratuit.ro/
lee
V.I.P.
V.I.P.

▌Puncte: 548
▌Data de inscriere: 20/08/2011
▌Mesaje: 450
▌Reputatie: 16
▌Data nasterii: 13/10/1994
feminin Balanta Caine

MesajSubiect: Re: Sugestiile sunt mereu binevenite    Joi Sept 22, 2011 9:07 pm

Swedish are dreptate...forumul e in mii de culoari si este obositor sa citesti iar treaba cu categoria la jocuri iar e foarte adevarata...e pusa degeaba.

Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Sus In jos
● Lene
Fondator Forum
Fondator Forum

MesajSubiect: Re: Sugestiile sunt mereu binevenite    Joi Sept 22, 2011 9:29 pm

Ne~ Ne~ Bun am inteles asta dar ce culori alegeti? Roz si albastru sau verde si galben?[+negrul care nu mai intra in discutie] In functie de raspunsuti am sa pun fundalul.

Sus In jos
lee
V.I.P.
V.I.P.

▌Puncte: 548
▌Data de inscriere: 20/08/2011
▌Mesaje: 450
▌Reputatie: 16
▌Data nasterii: 13/10/1994
feminin Balanta Caine

MesajSubiect: Re: Sugestiile sunt mereu binevenite    Joi Sept 22, 2011 9:35 pm

eu prefer roz si albastru :D

Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.

Sus In jos
Bubu
Girls Zone
Girls Zone

▌Nume: Bubu^.~
▌Puncte: 56
▌Data de inscriere: 19/09/2011
▌Mesaje: 29
▌Reputatie: 0
▌Data nasterii: 18/12/1998
feminin Sagetator Tigru

MesajSubiect: Re: Sugestiile sunt mereu binevenite    Joi Sept 22, 2011 9:46 pm

verge si galben..:D,,,,,

Pe malul Marii Negre statea un copilas si-mi spunea de tine ca esti un ingeras. :azer^ip:
Sus In jos
.zummy
Administrator
Administrator

feminin Sagetator Tigru

MesajSubiect: Re: Sugestiile sunt mereu binevenite    Vin Sept 23, 2011 3:11 pm

asa nu ajungen nici unde
daca o sa-l face-ti roz si negru o sa para de fete si pierdeti membri de sex masculin , parerea mea , roz si albastru , nu zic ca nu-i combinatie buna , e chiar draguta dar trebuie culori unisex , ca sa le zic asa , negru ar fii bun , daca punem alb o sa orbim in cel putin 3 zile stat non-stop pe forum , deci fundalele negre , acum o alta culoare , eu nu zic "puneti aia ! " doar imi spun opinia , deci sa nu spuneti ca "uite-o si pe asta a venit sa dea ordine!" nu dau ordine , ci sugestii , deci eu optez pentru negru cu albastru marin , un turcoaz mai degraba , daca nu negru cu rosu , acum vreau sa vad ce zice bubu si lee

LOADING ...

Sus In jos
● Lene
Fondator Forum
Fondator Forum

MesajSubiect: Re: Sugestiile sunt mereu binevenite    Vin Sept 23, 2011 3:17 pm

Stai calma caci nimeni nu spune ca dai ordine^^ Ma bucur ca te implici si ne dai sugestii am sa incerc sa vad ce pot face si da la albastru marin/turcuaz ma gandeam eventual vom face roz si turcuaz sau dalben si verde. Ideea e ca nici eu nu sunt sigura si ma gandeam sa fie unisex deci sugestii de culori fetele

Sus In jos
.zummy
Administrator
Administrator

feminin Sagetator Tigru

MesajSubiect: Re: Sugestiile sunt mereu binevenite    Vin Sept 23, 2011 3:41 pm

poi culori au fost spuse , eu zic sa te apuci de treaba , nimeni nu-ti taie capul daca gresesti si nu ne place , spunem in acest topic opinia daca ne place sau nu , tu vezi cine ce zice si in functie de replici modifici tema din nou . stiu ca e greu sa tot cauti dar intereseaza-te cat de cat

LOADING ...

Sus In jos
● Lene
Fondator Forum
Fondator Forum

MesajSubiect: Re: Sugestiile sunt mereu binevenite    Vin Sept 23, 2011 3:43 pm

Pai asta fac de ieri..Si da e greu Dar trebuie daca am inceput nu las forumul mai prejos.

Sus In jos
.zummy
Administrator
Administrator

feminin Sagetator Tigru

MesajSubiect: Re: Sugestiile sunt mereu binevenite    Sam Sept 24, 2011 2:32 pm

Bun , imi place ca iei treaba in serios , deci tine-o tot asa ;)
dar mai am o sugestie , ma rog e un lucru mic ,o chestiuta :D
la anime , unde sunt desenele animate ,asa , nu inteleg de ce ai deschis sapte mii de alea inutile , ai deschis categori la care nu se comenteaza , eu zic sa le stergi , dupa care , ai sa spui "poi daca cineva vrea acel anime " poi daca il vrea , deschide singur topicul , daca eu vreau sa vorbesc acum despre no.6 , nu pot pentru ca nu este topic , dar pot sa-mi fac singura . deci eu zic sa le stergi pe alea fara pic de comentariu si cine vrea si le deschide apoi

si dupa asta , ti-am zis timy ,sa pui animeurile si ficurile intr-o categorie , ai inteles ce vreau sa zic ;)

asa si mai am o problema > ma intreb de ce nu avem portal ... deci , de ce nu avem ?

sa stiti ca este simplu de instalat :P
Bye !!!

LOADING ...

Ultima editare efectuata de catre Zummy in Mier Apr 18, 2012 5:03 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
.zummy
Administrator
Administrator

feminin Sagetator Tigru

MesajSubiect: Re: Sugestiile sunt mereu binevenite    Mar Oct 11, 2011 8:22 pm

inca o data intreb : de ce nu avem portal ? mie una imi plac portalurile :D si vreau sa avem si noi . deci vedeti cum faceti :suspect:

LOADING ...

Sus In jos
● Lene
Fondator Forum
Fondator Forum

MesajSubiect: Re: Sugestiile sunt mereu binevenite    Mar Oct 11, 2011 8:48 pm

Pff... Ok am sa pun si portalul dar e o problema deoarece nu mai am butonul si cand am inccercat sa il pun inapoi nu m-a lasat. Daca pot sa il fac am sa il fac daca nu il pot pune doa rin dreapta si va fii o harababura mai incolo.

Sus In jos
Sunny ツ
Critic
Critic

▌Nume: ๓๏z๏lเςเ
▌Puncte: 679
▌Data de inscriere: 26/09/2011
▌Mesaje: 530
▌Reputatie: 46
▌Data nasterii: 21/09/1996
feminin Fecioara Sobolan

MesajSubiect: Re: Sugestiile sunt mereu binevenite    Mier Oct 12, 2011 2:12 pm

Eu zic ca forumul este bun si asa..fara tot felul de schmimbari...ce aveti cu culoriile? Va credeti babe si preferati o singura cloare? Cand aud ''My Own World'' imi imaginez o lume plina de culori...nu doar roz sau negru sau combinati...Mie imi place asa cum este si cred ca nu are nevoie de modificari...in fine eu sunt noua si presupun ca nu va intereseaza parerile mele...dar culoriile dau viata forumului.
Pupici :X

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" />
Sus In jos
http://www.facebook.com/allexandra.allexa
● Lene
Fondator Forum
Fondator Forum

MesajSubiect: Re: Sugestiile sunt mereu binevenite    Mier Oct 12, 2011 2:15 pm

Pe mine una ca admin ma intereseaza parerile tuturor si nu mai esti asa de noua. Ai o anumita vechime si te stim cam toti pe aici^^ Deci faci parte din famile de mult.

Sus In jos

Sugestiile sunt mereu binevenite

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 5Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Subiecte similare

-
» Perusii Sunt Papagali Inteligenti
» Salut sunt nou si cum se cuvine sa ma prezint si eu :D :
» Cititi va rog sunt enigma..:(
» Sunt nehotarat ajutatima!!!!