~ Anime Paradise ~
Bine ai venit pe ~ Anime Pradise ~

  • Ne bucuram ca ai ales forumul nostru ca loc de distractie.
  • Speram sa te integrezi si sa iti faci multi prieteni.
  • Te asteptam cu diverse creatii.

~ Anime Paradise ~

☻ --> Welcome to my place <-- ☻
 
AcasaPortalInregistrareConectare
Bine ai revenit pe forum! ^.^ Happy posting and Have fun! <3 In aceasta luna ficul castigator este al dragei noastre Kami, te invitam sa arunci o privire la: Please Remember, un fic yaoi foarte interesant.

Distribuiţi | 
 

 Personaje-Hell Girl (toate sezoanele)

In jos 
AutorMesaj
● Lene
Fondator Forum
Fondator Forum
avatar

▌Nume : Timmi
▌Sex : feminin
▌Zodiac : Capricorn
▌Data nasterii : 01/01/1997
▌Varsta : 21
▌Puncte : 4502
▌Mesaje : 3542
▌Reputatie : 89

MesajSubiect: Personaje-Hell Girl (toate sezoanele)   Dum Aug 21, 2011 4:00 am

Enma Ai

Enma Ai este personajul principal al anime-ului. Când a fost mică, a fost considerată periculoasă şi sătenii au hotărât să fie sacrificată. A fost aruncată într-o groapă împreună cu părinţii ei şi aceştia au fost îngropaţi de vii. Va reveni la viaţă şi va incendia satul datorită furiei sale, iar ca pedeapsă, i se dă statutul de Fată a Iadului, având sarcina de a trimite sufletele păcătoase în Iad timp de 400 de ani[26].

Wanyūdō

Wanyūdō este primul dintre cei trei companioni ai lui Ai, care se transformă într-o păpuşă neagră din paie atunci când aceasta este contactată de către clienţii săi. Acesta fusese conducătorul trăsurii unei prinţese[27], care a căzut de pe o stâncă şi care luase foc, având ca rezultat decesul celor din trăsură. În urma acestui accident, devine un yokai care teroriza oamenii sub forma unei roţi înflăcărate, până a întâlnit-o pe Ai.

Ren Ichimoku

Ren Ichimoku este al doilea însoţitor al lui Ai, care se poate transforma într-un ochi imens care îi conferă abilitatea de a vedea prin clădiri prin proiectarea ochiului pe pereţi sau tavan. El se transformă într-o păpuşă albastră de paie sărutând pandantivul purtat la gât. Istoria acestui personaj îl prezintă ca fiind un tsukumogami[28]; a fost o katana abandonată pe o piatră[29] până când Ai i-a dăruit forma actuală, umanizată.

Hone Onna

Hone Onna este a treia însoţitoare a lui Ai, care devine păpuşa roşie din paie prin aruncarea obi-ului în jurul gâtului. Numele ei face referire la fiinţa legendară cu acelaşi nume, care înseamnă „Femeia din oase”[30]. Hone Onna a fost o prostituată, care iniţial se numea Tsuyu[31] şi a fost trădată de un bărbat de care se îndrăgostise; o altă prostituată numită Kion a trădat-o din nou când încercau să fugă împreună cu iubitul lui Kion. Tsuyu şi bărbatul au fost ucişi de un samurai în faţa lui Kion şi Tsuyu a fost aruncată într-un râu. Spiritele oaselor oamenilor aruncaţi în râu s-au ridicat şi i-au conferit lui Tsuyu statutul de Hone Onna, forma în care o va întâlni pe Ai mai târziu.

Yamawaro

Yamawaro este al patrulea însoţitor al lui Ai, care poate să se transforme într-o păpuşă galbenă. O urmează pe Kikuri în acţiunile din lumea reală, numind-o „prinţesă”. Are puterea de a manipula obiecte şi forma sa adevărată este a unui spirit, însă oamenii îl văd ca o grămadă ambulantă de ciuperci[32]. Înainte să fie întâlnit de Ai, acesta urmărea o familie (Ashiya) al cărei băiat dispăruse şi îi va lua locul. Deoarece Domnul Ashiya face experimente pe Yamawaro, ştiind adevărata sa natură, Doamna Ashiya îţi va trimite soţul în Iad, în ciuda insistenţelor băiatului de a nu face acest lucru. După ce Yuzuki devine Fata Iadului, el şi Kikuri se îndepărtează şi revine doar când Stăpânul Iadului o va poseda pe Kikuri.

Bunica lui Ai

Bunica lui Ai este întâlnită în serii doar sub forma unei siluete observate în spatele unui ecran din hârtie[33]. Aceasta toarce încontinuu[34] şi vorbeşte ocazional cu Ai, anunţând-o când este contactată de cineva din lumea umană. Un singur om a văzut-o pe bunica lui Ai, fugind speriat, sugerând că aceasta nu este o fiinţă umană.

Păianjenul

Păianjenul este superiorul lui Ai[35], fiind cel care îi dă sentinţa după ce îi omoară pe oamenii din satul ei. Susţine că deţine sufletele celor dragi lui Ai, tinându-i prizonieri pentru ca Ai să îndeplinească sarcina dată acesteia, pentru a se căi pentru păcatele comise[36]. Ultimul episod al seriei îl identifică drept Stăpân al Iadului.

Kikuri

Kikuri este o fiinţă care are abilitatea de a vizita lumea oamenilor şi lumea în care trăieşte Ai, interacţionând cu aceasta şi asistenţii ei. Spre deosebire de Ai, Kikuri are ochii albaştri şi o personalitate infantilă.

Hajime Shibata

Hajime Shibata este un fost jurnalist care şantajează celebrităţi şi care începe să investigheze zvonurile despre Corespondenţa Iadului din interes, însă pe parcurs va deveni mult mai implicat, când realizează că oamenii chiar sunt duşi în Iad. Fiica lui, Tsugumi, are întâlniri misterioase cu Ai Enma, permiţându-i să vadă lucruri văzute de aceasta.

Tsugumi Shibata

Tsugumi Shibata este fiica lui Hajime. De când a văzut-o prima oară pe Ai, are o conexiune misterioasă cu aceasta; chiar dacă la început îi raporta tot ce vede lui Hajime, pe parcurs îl va dezaproba pe acesta, chiar dacă Ai ar trebui într-adevăr oprită.

Ayumi Shibata

Ayumi Shibata este soţia decedată a lui Hajime. Va fi părăsită de Hajime după ce acesta va descoperi că avusese o aventură cu un politician spionat de el. Este dată afară din casă şi i s-a interzis să o mai vadă pe Tsugumi, iar în urma unui accident de maşină va muri. Hajime încă o iubeşte şi declară că dacă ar fi iertat-o, Ayumi nu ar fi murit.

Takuma Kurebayashi

Takuma Kurebayashi este un băieţel liniştit, care este neînţeles şi adesea bruscat de ceilalţi concetăţeni, pe motivul că ar fi Copilul Diavolului. Mama lui a fost ucisă de un prieten al tatălui său, rănit de asemenea într-un accident. Când ucigaşul era pe punctul de a-l omorî pe Takuma, este trimis în Iad, însă oamenii au început să creadă că Takuma este criminalul.

Yuzuki Mikage

Yuzuki Mikage este o şcolăriţă care va deveni vasalul Fetei Iadului; când cineva o contactează pe Ai, Yuzuki are viziuni la fel ca şi Tsugumi şi va deveni Ai pentru a trimite victima în Iad. La Festivalul celor 6 lanterne, Ai va părăsi corpul lui Yuzuki. După ce prietena ei, Akie, va fi trimisă în Iad, aceasta va încerca să oprească pe oricine accesează Corespondenţa Iadului. Ai îi explică faptul că este destinată să devină următoarea Fată a Iadului; Yuzuki devine incapabilă să o contacteze pe mama ei şi să-şi găsească lucruri personale, aflând de la Tsugumi că ea nu mai aparţine acestei lumi de mult timp: toată viaţa lui Yuzuki a fost o iluzie. Tânăra nu poate accepta acest lucru şi fuge disperată la apartamentul ei, care se afla într-o stare degradată. În locuinţă, află scheletul unui copil ce îmbrăţişează un animal de pluş, Ai confirmând că acel schelet este Yuzuki. Cu toate că nu crede la început acest lucru, Ai îi arată că ea murise când era mică. După ce îşi află şi acceptă trecutul, Yuzuki devine Fata Iadului, primul ei client fiind tatăl lui Akie. Acesta va fi incapabil să o trimită pe Azusa în Iad, iar Yuzuki decide să facă ea însăşi acest lucru; Păianjenul îi retrage statutul de Fată a Iadului şi o va trimite în Iad ca pedeapsă, însă va fi salvată de Ai, care îi va lua locul.

Akie Takasugi

Akie Takasugi este prietena cea mai bună a lui Yuzuki. Spre deosebire de aceasta, Akie are o personalitate mult mai energică. După ce Akie devine implicată emoţional cu Azusa, o profesoară particulară, aceasta va fi dusă la tatăl profesoarei. Acesta este paralizat în urma unui accident rutier, care a fost hotărât să nu fie investigat mai departe de către tatăl lui Akie; aceasta se înfurie şi pleacă din casa tatălui ei, iar adevăratele intenţii ale lui Azusa sunt de a o maltrata prin viol şi să o trimită în Iad după Festivalul celor 6 lanterne pentru a-l chinui pe domnul Takasugi. Mai târziu, Akie se va întoarce din Iad şi o va ajuta pe Yuzuki când aceasta devine Fata Iadului; acea Akie întoarsă din Iad este o iluzie creată de Păianjen pentru a o tenta pe Yuzuki să o trimită pe Azusa în Iad, întrucât la finalul sezonului 3 se relevă faptul că Akie nu a părăsit Iadul deloc.

Gilles de L'Enfer

Gilles de L`enfer este un personaj ce se autointitulează Băiatul Iadului. Ca şi copil avea puteri care îi inspăimântau pe părinţii lui până la punctul când aceştia şi-au ucis propriul fiu. Puterile lui i-au conferit abilitatea de a evada din Iad, iar când revine în lumea oamenilor, părinţii lui vor fi trimişi în Iad de către Gilles. Se va duela cu Ai, fiind mai puternic decât aceasta şi companionii ei; înainte să o învingă pe Ai, va fi trimis în Iad de către clientul acesteia; în luntrea lui Ai, acesta afirmă că va evada din Iad din nou. La finalul episodului 10 din Mitsuganae va fi amintit de un grup de elevi la atletism şi va avea o apariţie scurtă în episodul 21 din Mitsuganae, apărând ca un personaj sub forma unui ou deţinut de un băiat numit Kaito. Totodată va avea o apariţie scurtă în capitolul 26 din seria manga.

Sursa:Wikipedia
Sus In jos
http://myplace.forumgratuit.ro
 
Personaje-Hell Girl (toate sezoanele)
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
~ Anime Paradise ~ :: ¨¢afenea¨ :: °°° คnime °°° :: Hell girl (Jigoku shoujo)-
Mergi direct la: