| | Sugestiile sunt mereu binevenite | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Ridiche Critic

▌Nume: Klau ▌Puncte: 1557 ▌Data de inscriere: 09/12/2011 ▌Mesaje: 1235 ▌Reputatie: 21 ▌Data nasterii: 15/03/1997 
 | Subiect: Re: Sugestiile sunt mereu binevenite Joi Ian 05, 2012 12:08 pm | |
| Bine, Timy. Voi vorbi si cu Sunny si rezolvam cat de curand problema. Pup dulce si ma bucur ca ai fost de acord. Acum vin cu o alta problemuta. Forumul nostru iubit nu are un regulament special pentru Fan fiction si tot ce tine de aceasta categorie. Si am observat o problema, iar daca ai timp sa faci cumva userul (nu dau nume) sa inteleaga ce greseala face. Si m-am gandit ca ar trebui intocmite o serie de reguli cu privire la cum ar trebui sa functioneze treburile pe la Fan fiction. Daca vrei pot crea eu unele dintre ele si tu si ceilalti moderatori, adimini mai completati si facem un regulament de toata frmusetea. Si acum despre problema aceea cu userul: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Si te rog sa citesti ca sa vezi ca nu e de neglijat. Stiu ca nu e potrivit topicul in care sa anunt dar vreau sa stii de ce m-am gandit ca ar trebui sa facem un regulament pentru fan ficuri. Multumesc pentru timpul acordat si daca ai vreo ceva de lamurit cu mine sau daca ti se pare ca ma bag unde nu trebuie, as vrea sa ma contactezi pe pm. ThX!! Te-am pupat duulce!! ByE!!  |
|
 | |
lee V.I.P.

▌Puncte: 548 ▌Data de inscriere: 20/08/2011 ▌Mesaje: 450 ▌Reputatie: 16 ▌Data nasterii: 13/10/1994 
 | Subiect: Re: Sugestiile sunt mereu binevenite Joi Ian 05, 2012 1:49 pm | |
| Sunt de acord cu tine MikaDo,pana acuma nu as fi crezut ca avem nevoie de asa ceva dar exemplul asta imi spune ca da.  Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Nywa Membru Forum

▌Nume: Manuela ▌Puncte: 148 ▌Data de inscriere: 29/01/2012 ▌Mesaje: 117 ▌Reputatie: 3 ▌Data nasterii: 28/01/1992 
 | Subiect: Re: Sugestiile sunt mereu binevenite Dum Feb 26, 2012 8:58 pm | |
| As avea si eu o sugestie. Vad pe forum ficul lunii, gfx lunii, poezia lunii, dar nu vad O.C. sau R.P.C.-ul lunii. Ati putea sa organizati in fiecare luna un concurs rpc cu o anumita tema. De exemplu, ca in luna Martie, sa facem un rpc cu tema martisor sau ziua mamei. Ar fi o idee faina si aca apoi, cei cu mai multe voturi, primi cinci sa treaca in runda urmatoare iar mozi cu administratori sa critice fiecare lucrare in parte, luand urmatoarele criteri: originalitate, cat de mult seamana poza initiala - adica persoanjele ce le-am folosit -, respectarea dintre umbra si lumina si cat de mult va impresionat. Notarea e de la 1 la 10 - ca notele la scoala, cu cele 50 de sutimi. Cel care are punctajul cel mai mare, castiga. Sper sa va placa ideea mea ^.6. Pentru mai multe detali, un administrator sa imi ia I.D.-ul de la profil.  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]Fire&Ice Fight in the skies Hell - Paradise Fire&ice Perfect enemy Angel and Devil My fan fic blog [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]Yo man, chibi Manu^.^ |
|
 | |
● Lene Fondator Forum

▌Nume: Timmi ▌Puncte: 3542 ▌Data de inscriere: 18/08/2011 ▌Mesaje: 2724 ▌Reputatie: 73 ▌Data nasterii: 01/01/1997 
 | Subiect: Re: Sugestiile sunt mereu binevenite Dum Feb 26, 2012 9:14 pm | |
| Jejeje! Am deja idu-l tau^^ Si da, ai idei bune. O sa le pun in practica urmatoarea luna. Multumesc pentru sugestii. |
|
 | |
Diavola Girls Zone

▌Nume: Deea....(sa nu va aud ca ma strigati asa) ▌Puncte: 667 ▌Data de inscriere: 15/01/2012 ▌Mesaje: 653 ▌Reputatie: 2 ▌Data nasterii: 29/11/1998 
 | Subiect: Re: Sugestiile sunt mereu binevenite Sam Mar 03, 2012 11:42 am | |
| Pai ca tot era vorba despre ficurile blocate. Eu ma gandeam sa se faca o sectiune sau un topic cum doriti in care userii care nu mai doresc sa continuie un fic niciodata sa-l lase acolo,iar alt user care doreste sa il continuie sa preia el ficul. Asa numarul de ficuri blocate ar scadea.. va spun eu ca sunt ulti care nu se mai gandesc in veci la un fic blocat, dar poate asta e o solutie.. Sper ca am explicat destul de bine.  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]Dragostea este trecatoare, ca un apus de soare. |
|
 | |
● Lene Fondator Forum

▌Nume: Timmi ▌Puncte: 3542 ▌Data de inscriere: 18/08/2011 ▌Mesaje: 2724 ▌Reputatie: 73 ▌Data nasterii: 01/01/1997 
 | Subiect: Re: Sugestiile sunt mereu binevenite Sam Mar 03, 2012 1:33 pm | |
| Revenind aici si rezolvand unele probleme. @Diavolita, avem un astfel de topic. Este pus la anunturi. Eventual voi face o noua sub categorie cu anunturi legate de fuciri si acolo voi muta totul. Si critica si tot. :-? Multumesc de sugestie oricum! Ma bucur ca iti pasa. @Nywa, --> O.C. lunii este o idee buna. Am sa il pun chiar acum in practica si voi deschide si concursul respectiv. Multumesc pentru sfaturi fetelor! |
|
 | |
Danuta Girls Zone

▌Nume: Danuta ▌Puncte: 36 ▌Data de inscriere: 10/03/2012 ▌Mesaje: 30 ▌Reputatie: 0 ▌Data nasterii: 19/04/1998 
 | Subiect: Re: Sugestiile sunt mereu binevenite Lun Apr 09, 2012 11:43 am | |
| Bun .. propun si eu ceva . La "sa ne cunoastem" eu as zice ca topicurile cu o vechime de cel mult o saptamana sa fie inchise, pentru ca, clar acel membru nu mai e nou, si nea..s-o gasi unul sa posteze "bun venit" unui membru vechi de 2-3 saptamani sau chiar o luna.  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ De cruce'i legata De sange patata Dar ea tot nu vede Ca sufletul' i piere |
|
 | |
● Lene Fondator Forum

| Subiect: Re: Sugestiile sunt mereu binevenite Lun Apr 09, 2012 2:00 pm | |
| Ah. Ele se inchid xD Astazi ne vom apuca de treaba so.. Am lasat totul pentru ziua de azi :]
|
|
 | |
Electra :3 Moderator

▌Nume: Delia/deLL/Deliuts/D./ Electra :) ▌Puncte: 304 ▌Data de inscriere: 04/02/2012 ▌Mesaje: 268 ▌Reputatie: 2 ▌Data nasterii: 15/12/1996 
 | Subiect: Re: Sugestiile sunt mereu binevenite Mar Apr 17, 2012 11:48 pm | |
| Heiii! >:D< Deci ma gandeam sa deschidem un nou concurs de AMV. Mie una`mi place extrem de mult sa lucrez in movie maker si Sony Vegas[cu toate ca nu reusesc sa gasesc ceva licente pt el T.T] si m`am gandit ca poate avem si alti pasionati la noi pe forum.  Adica am putea deschide pe viitor un topic pe viitor? Si bine inteles AMv-urile vor fi facute de membrii iar ca sa ne asiguram ca est al lor sa gasim scris pe clip numele canalului lor. Mie chiar mi`ar placea sa se infiinteze asa ceva. Si nu neaprata totul sa fie "Action Live"[adica sa se miste persoanajel acolo]. Ar putea doar adauga niste inagini de tip .gif si restul imagini daca nu reusesc. Deeeeci mother Timm, mother Noona ne dati voie? O seara placuta dragilor!  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]Sekai de ichi-ban OHIME-SAMA Sou iu atsukai KOKORO-ete Yo ne? Nyan ^.^ |
|
 | |
● Lene Fondator Forum

| Subiect: Re: Sugestiile sunt mereu binevenite Mier Apr 18, 2012 12:40 am | |
| Dell, fa la concursuri un topic cu AMVul lunii si daca vor fi doritori va voi face o categorie speciala. ;) Mult succes. |
|
 | |
Electra :3 Moderator

▌Nume: Delia/deLL/Deliuts/D./ Electra :) ▌Puncte: 304 ▌Data de inscriere: 04/02/2012 ▌Mesaje: 268 ▌Reputatie: 2 ▌Data nasterii: 15/12/1996 
 | Subiect: Re: Sugestiile sunt mereu binevenite Mier Apr 18, 2012 1:16 pm | |
| Aha si pot alege eu tema si alea ale si regulile , da? :)  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]Sekai de ichi-ban OHIME-SAMA Sou iu atsukai KOKORO-ete Yo ne? Nyan ^.^ |
|
 | |
.cube Membru Forum

▌Nume: Mihai ▌Puncte: 40 ▌Data de inscriere: 18/04/2012 ▌Mesaje: 27 ▌Reputatie: 3 ▌Data nasterii: 15/12/1994 
 | Subiect: Re: Sugestiile sunt mereu binevenite Joi Apr 19, 2012 1:09 pm | |
| Ahm,sugestii se scrie cu doi de i,la fel si sugestiile :) |
|
 | |
● Lene Fondator Forum

| Subiect: Re: Sugestiile sunt mereu binevenite Joi Apr 19, 2012 1:18 pm | |
| Scuza-mi tastatura .__. Dar nu mereu am rabdarea necesara sa corectez cand gresesc undeva. In fine. Am editat postul. Mai doresti ceva?
Ps: Data viitoare nu mai fa off topic chiar daca vrei sa corectezi pe cineva. |
|
 | |
.cube Membru Forum

▌Nume: Mihai ▌Puncte: 40 ▌Data de inscriere: 18/04/2012 ▌Mesaje: 27 ▌Reputatie: 3 ▌Data nasterii: 15/12/1994 
 | Subiect: Re: Sugestiile sunt mereu binevenite Joi Apr 19, 2012 1:24 pm | |
| Cand ceea ce doream nu s-a remediat, doresc in continuare sa fie remediat ;> Eu ziceam de categoria de pe index,acolo unde e si briosa sau ce e chestia aia de scrie: Sugesti [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] sunt mereu bine venite. Moderator: ▥→Moderatori←▦ Conţine 58 mesaje în 1 subiecte. p.s : tu nu consideri asta o ...sugestie? |
|
 | |
● Lene Fondator Forum

| Subiect: Re: Sugestiile sunt mereu binevenite Joi Apr 19, 2012 1:32 pm | |
| Ahh~ Sorry, sorry! Credeam ca spui de primul post. -.- Imediat rezolv. |
|
 | |
| | Sugestiile sunt mereu binevenite | |
|